Palveluajatuksemme mukaisesti autamme yritystä luomaan kokonaiskuvan yrityksen taloudellisesta asemasta sekä tuottamaan keskeiseen päätöksentekoon taloudellista informaatiota. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun sekä lisäarvon tuottamiseen asiakasyrityksille. Rutiininomaisten perustilintarkastusten sijaan tarjoamme kokonaisvaltaista kehittämistä perusteluineen.


Erityisosaamistamme ovat mm. yritysten tervehdyttämiset sekä yrityssaneeraukset. Lisäksi toimimme TE-Keskuksen auktorisoimana konsulttina Hallittu Kasvu (HAKA) ja Sukupolven Vaihdos (SUVA) , Viestin Vaihto – ja WCSL-ohjelmissa.

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki nykyaikaiset palvelut:


Tilintarkastukset yrityksille ja julkisyhteisöille

Erityistarkastus

Sisäinen tarkastus, riskienhallinta

EU- ja valtionapuvarojen tarkastukset

Palvelut julkishallinnolle ja julkisyhteisöille

Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Yritysten perustamiset, yhtiömuodon muutokset

Sukupolvenvaihdospalvelut

Veropalvelut

Yrityssaneeraukset

Keskuskauppakamarin Tivan laaduntarkastus

Koulutuspalvelut

Toimistomme tuntee ympäristövastuunsa ja on paperiton. Tilintarkastuksessamme hyödynnämme Heeros Systems Oy:n Tilintarkastus-järjestelmää, jossa asiakkaan aineisto skannataan sekä vastaanotetaan sähköisesti. Asiakkaan aineisto kulkee aina mukana ja on aikaan ja paikkaan sitoutumaton. Tämä palvelee asiakkaitamme tuomalla tehokkuutta ja joustavuutta tilintarkastustyöhön ja takaa palvelumme tietoturvallisuuden, laadun, nopeuden ja selkeyden.

Välillisen ja välittömän verotuksen erityiskysymyksissä palvelemme yhteistyössä oululaisen Asianajotoimisto PPV Lex Oy:n kanssa sekä liikejuridisissa palveluissa rovaniemeläisen Asianajotoimisto Juntura Oy:n kanssa.

Yhteistyökumppaneihimme voit tutustua lähemmin seuraavista linkeistä:
www.ppvlex.fi
www.juntura.eu